EHS Foreningen for elektro hyper sensitive
 

 

 

 

       

Symptomer på EHS

Personer med EHS reagerer individuelt og på forskellige frekvenser. Tolerancetærsklen er også individuel, og når grænsen er nået, vil der komme symptomer, som kan vare ved i længere tid.

 

Ofte reagerer nervesystemet først. En person der har EHS kan virke helt ude af sig selv, når han/hun udsættes for de frekvenser, der ikke tåles. Blive helt mat og svag, miste koncentrationen, få trykken i hovedet eller endda få et ildebefindende. Alt sammen uden at der kan findes en lægelig forklaring.

 

Sammenhængen mellem symptomer og elektromagnetisk stråling overses ofte, da den ikke er alment kendt, og da symptomerne ofte kommer forsinket.

 

En del oplever en "tømmermænds effekt" med migræne, lysfølsomhed, synsforstyrrelser, mavesyre og måske endda opkast i forbindelse med kroppens udrensning efter kraftige påvirkninger.

 

Hvis man føler EHS symptomer, skal der handles hurtigt, inden permanent skade opstår.

 

Husk: Selv om man ikke har EHS, kan langvarig eksponering for elektromagnetisk stråling medføre alvorlige lidelser som f.eks. Cancer, Alzheimers og ADHD, og strålingen medfører bl.a. øgning af stress proteiner, åbning af blod-hjernebarrieren, sammenklumpning af blodet og skader på det autonome nervesystem.

 

 

Eksempler på symptomer:

Nervesystemet

Trykkende fornemmelse i hovedet, hovedpine, migræne, svimmelhed, koncentrations- og hukommelsesbesvær, søvnløshed, stress, træthed, rysten, muskelsmerter, krampe, uro eller sovende og stikkende fornemmelser i kroppen, smerter der flytter sig rundt i kroppen, depression. Hos børn ses især hyperaktivitet.

 

Hjerte- karsystemet

Hjertebanken, hjerterytme forstyrrelser, højt blodtryk, svedeture og væskeophobninger.

 

Mave- tarmsystemet

Mavesyre, kvalme, opkast, intolerancer (f.eks. gluten og laktose).

 

Åndedrætssystemet

Åndenød, astma, hals-, bihule- og lungebetændelser.

 

Huden

Rød hud, brændende fornemmelser, lysfølsomhed, eksem og kløe.

 

Andet

Overfølsomhed over for kemikalier o.a., nedsat immunforsvar, synsproblemer (lysfølsomhed for især flimrende lys), røde øjne, trykken bag øjne, støj og susen for ørerne, tinnitus, ørepine, tandpine (især i tænder med metal-fyldninger), hårtab, påvirkning af kirtler, f.eks. brystkirtler, lymfekirtler og prostata. Der ses også en større hyppighed af pollen allergier hos EHS-patienter.

     
 
copyright EHS Foreningen